Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

ŞANLIURFA'DA AK PARTİ İZDİHAMI

13.02.2009
ŞANLIURFA'DA AK PARTİ İZDİHAMI

AK PARTİ'NİN ŞANLIURFA'DAKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITIM TOPLANTISINDA İZDİHAM YAŞANDI

AK Parti'nin Şanlıurfa'daki Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda izdiham yaşandı. Sandalyeler üzerinde birbirini iten partililerin neden olduğu izdihamda bir kız çocuğu ezilme tehlikesi geçirirken, basın mensuplarının üzerine amfi hoparlörler düştü.
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, TBMM Başkan Vekili Eyüp Cenap Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve yönetimi ile AK Parti'nin Şanlıurfa merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının katıldığı tanıtım toplantısında izdiham yaşandı. Toplantının yapıldığı DSİ Konferans Salonu önünde saatlerce bekleyen partililer, toplantı başlamadan dakikalar öncesinden yerlerini aldı. İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ile TBMM Başkan Vekili Eyüp Cenap Gülpınar, salona partililerin alkışlarıyla girdi. Adayların tanıtımı yapıldıktan sonra, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ile TBMM Başkan Vekili Eyüp Cenap Gülpınar'ın salondan ayrılması ile partililer birbirini itmeye başladı. Dışarı çıkmaya çalışan partililer sandalyelerin üzerine çıkarak, solan kapısına doğru ilerlemeye başladı.
Salon içinde yaşanan izdihamdan dolayı çıkış kapısına yakın bulunan amfi hoparlörler, basın mensuplarının üzerine düştü. Bir anda yaşanan izdihamın arasında kalan 12 yaşındaki Leyla Karataş isimli bir kız çocuğu, ezilme tehlikesi geçirdi. Sandalyelerin altında, partililerin arasında sıkışan kız çocuğu, vatandaşların salonu boşaltmasının ardından ayağa kalktı.
Kendisini ittiklerini ve düştüğü anı anlatan 12 yaşındaki Leyla Karataş, "Beni ittiler, düştüm. Bacağım çok ağrıdı" dedi.
Bir süre devam eden izdiham, salon çıkışında da devam etti. Gülpınar ve Aksu'nun gittiğinden habersiz olan partililer, alkışlarla slogan atmaya devam ettiler. Bir süre sonra Gülpınar ve Aksu'nun gittiğini anlayan partililer olaysız dağıldı.

MÜCAHİT YOLCU - ŞANLIURFA

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html