Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

AK PARTİ ADAYI IŞIL ZELİHA GENÇOĞLU MAYDAER, IŞIL BEBEĞE ALTIN TAKTI BURSA /

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, kendi isminin verildiği 24 günlük bir bebeği evinde ziyaret ederek altın taktı.
Seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşları evlerinde dinleyen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Nilüfer ilçesinin Altınşehir Mahallesi'ndeki Aslı-Murat Dönmez çiftinin 'Işıl' ismi verilen bebeğini ziyaret etti. Bebeği kucağına alarak seven Maydaer, bebeğe kendi isminin verilmesine çok sevindiğini söyledi. Işıl bebeğin ileride iyi yerlere gelmesini dileyen Mayder, bebeğe altın taktı.
Aileyle bir süre sohbet eden Maydaer, sıkıntılarını da dinledi. Altınşehir'de altyapı ve güvenlik olmak üzere çok sayıda sıkıntının olduğunu ifade eden baba Murat Dönmez, mevcut belediye başkanı ile bu sorunların çözülemeyeceğini bildiklerini söyledi.
Çağdaş denen Nilüfer'in her yerinin çağdaş olmadığını belirten Başkan Adayı Maydaer, yaptıkları anket ile tüm mahallelerin sorunlarını belirlediklerini, göreve gelir gelmez de işe koyulacaklarını kaydetti. Her mahalleye eşit hizmet getireceklerini de vurgulayan Maydaer, Nilüfer'de artık altyapı sorununun kalmaması gerektiğini ifade etti.
Ziyaretin sonunda parti mensupları, Işıl bebeğin babasına da AK Parti rozetini takarak destek sözünü aldı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html