Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

12 Şubat 2009 Perşembe

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI İÇİN DANIŞMAN KADROSU KURDU İZMİR /

AK Parti, 29 Mart yerel seçimlerini deneyimli bir danışman kadrosuyla sürdürüyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki 22 ilçenin belediye başkan adayı için birer basın danışmanı, kameraman ve şoförüyle birlikte tam donanımlı doblo tipi birer araç tahsis etti.
AK Parti İzmir İl Başkanlığında oluşturulan merkezde, takip edilen adaylarla ilgili basın bültenleri kontrol edildikten sonra gazete ve televizyonlara servis ediliyor. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy'a ise iki danışman ve iki kameraman tahsis edildi. Ulaşım sorumluları ile birlikte AK Parti'nin basın biriminde 82 kişi görev yapıyor. Yerel seçim sürecinde de AK Parti Basın Birimi'nin yöneticiliğini Halis Hayırlı, yayın editörlüğünü gazeteci Fahrettin Keskin, haber müdürlüğü görevini ise Koray Hoylu gerçekleştiriyor. Danışman ve kameramanların adayları adım adım takip edeceğini belirten Hayırlı "Adayların katıldıkları toplantılarla ilgili haberlerin tamamı özel araçlardaki dizüstü bilgisayarlardan anında AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki basın birimine gönderilecek. Adayların yapacakları açıklama ve haberler, meslek ilkeleri korunarak ve AK Parti'nin kurumsal kimliğine uygun olmasına da dikkat edilerek gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra servis edilecek" dedi.
Televizyonlar için de özel montaj birimi oluşturduklarını söyleyen Hayırlı, "Montaj görevlilerimiz kameramanlarımızdan gelen görüntüleri yayına hazır hale getirecek. Bu çalışmalarla bir yandan basın kuruluşlarının işini kolaylaştırırken bir yandan da basın açıklamalarımızın kalitesini artıracağız. AK Parti, bu seçimde teknolojinin bütün imkanlarını kullanacak. AK Parti'nin belediye başkan adayları için tahsis ettiği araçlarda bir barkovizyon cihazıyla, perde de bulunacak. Basın aracı, adaydan önce toplantının yapılacağı yere gitmiş olacak. Önceden sistemi kurup adayın tanıtım filmini izlettirecek. Bu sistem, adayın gittiği her yere taşınacak" diye konuştu.
AK Parti'in danışman kadrosu, 3 yönetici, 22 danışman, 22 kameraman, 3 grafiker, 2 montajcı, 4 büro görevlisi, 4 büyükşehir adayı danışman ve kameramanı ve 22 şoförden oluştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html