Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Şubat 2009 Pazartesi

AK PARTİ'DEN YEŞİLYURT'TA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Karabağlar'ı karış karış dolaşan Dr. Sıddık Topaloğlu'nun her adımı ses getiriyor. Haftasonu yapılan seçim ofisi açılışına binlerce vatandaş katılarak Topaloğlu'na destek verdi.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, seçim çalışmalarıyla Karabağlar'da zafere en yakın isim olarak her geçen gün bir adım daha öne çıkıyor. Haftasonu Yeşilyurt Üzümcü seçim ofisinin açılışını Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy ile birlikte gerçekleştiren Topaloğlu'nu halk bağrına bastı. Yaklaşık beş bin vatandaşın katıldığı Yeşilyurt'un en işlek yeri olan Ordu Caddesi'ndeki açılışta büyük coşku yaşandı. Vatandaşların tezahüratları eşliğinde seçim ofisinin önüne kurulan platforma çıkan Vecdi Gönül, Taha Aksoy ve Sıddık Topaloğlu halka karanfil dağıtarak coşkuya eşlik etti. Açılış töreninin ilk konuşmasını ise Topaloğlu yaptı. 'Büyük Başkan', 'Karabağlar seninle hayat bulacak' tezahüratlarıyla konuşmasına başlayan Topaloğlu, "Halkımızın bu coşkusu seçimini yaptığının bir göstergesidir. Halkımız artık değişim istiyor. Biz de değişimi AK Parti'yle getireceğiz" dedi.
Ordu Caddesi'ni dolduran binlerce vatandaşın ' AK AK AK Parti, Türkiye'de tek parti' sloganlarıyla coşan Topaloğlu, "Halkımız bize güveniyor, bizi istiyor. Artık değişim şart" diye konuştu. Topaloğlu'nun ardından konuşan Bakan Gönül ise hem Aksoy için hem de Topaloğlu için halktan destek istedi. Konuşmasını kısa kesen Bakan Gönül'ün ardın halka hitabeden Aksoy ise Karabağlar halkının yakındığı hizmet eşitsizliğinin AK Parti Belediyeciliğinin gelmesiyle ortadan kalkacağını söyleyerek şöyle konuştu, "AK Parti belediyeciliğiyle İzmir'in her yeri hizmete kavuşacak. İzmir'e patron, efendi olmaya değil, hizmet borcumuzu ödemeye geliyoruz. Şehrimizin geçmişinde bölgesinde ve dünyada oynadığı rolüyle şimdiki pozisyonu kabul edilebilir değil. İzmir'in gelişmesi sadece burayı ilgilendiren bir durum değil, tüm ülkemizi ilgilendiren bur durumdur"
Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışını yapan Bakan Gönül, Aksoy ve Topaloğlu bir süre seçim ofisinde incelemelerde bulundu. Karabağlar gençlik merkezi olarak da hizmet verecek ofiste tebrikleri kabul eden Topaloğlu ise, "Bu günü bizler için tarihi bir an olarak görüyorum. İzmir'in değişimi bugünden başlamıştır" diye konuştu.
Seçim ofisinde Topaloğlu için hazırlanan özel odada bir süre dinlenen Bakan Gönül ve Aksoy diğer programlarına yetişmek için ofisten ayrılırken de büyük bir coşkuyla uğurlandı. Vatandaşların sevgi gösterisiyle açılış alanından ayrılışlarının ardından davul zurna ekibinin çaldığı havaya kendini kaptıran Topaloğlu vatandaşlarla bir süre oynadıktan sonra sloganlar eşliğinde omuzlara alındı. ' Karabağlar'ın doktoru Sıddık Topaloğlu', 'Adam gibi adam Sıddık Başkan' sloganlarıyla bir süre omuzlarda taşınan Topaloğlu, vatandaşlara teşekkür ettikten sonra "Durmak yok, yola devam" diyerek Yeşilyurt'tan ayrılıp Poligon mahallesinde vatandaşlarla kahvehane toplantısında biraraya geldi. Karabağlar'da açılan 5. seçim ofisinin açılışına Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, AK Parti Karabağlar ilçe başkanı Sinan Demirci ve ilçe yönetimiyle birlikte binlerce vatandaş katıldı. Coşkulu seçim ofisi açılışının ardından bir an olsun bile durmayan Topaloğlu, Poligon Mahallesi'ndeki kahvehane toplantısında vatandaşlara "2,5 kilometrelik metroyu yıllardır bitiremediler. İzmirliye aylarca arsenikli su içirdiler. Bunun dışında çöpleriyle, otopark sorunuyla, çarpık yapılaşmasıyla bir kent var ortada. Beş senede metroyu yapamayanlar bir beş sene daha gelseler ne yapabilir?" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html