Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Şubat 2009 Pazartesi

MHP HİSARCIK’TA SEÇİM STARTINI VERDİ

Onur Gıda da verilen tanışma toplantısında konuşan MHP Hisarcık ilçe Başkanı Mehmet Erdoğan “Toplantıya teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.Bu toplantının amacı da seçimlere hazırlık ve birbirimizle tanışma toplantısıdır. İnşallah 29 Mart Mahalli seçimleri bizlerin zaferiyle sonuçlanır” dedi.
Daha sonra konuşan MHP Hisarcık Belediye Başkan adayı Mehmet Akbaş, ”Ekip olarak çıktığımız bu yolda benim yanımda yer aldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bundan sonra Hisarcık için elimizden gelen her şeyi hep beraber başaracağımız inancındayım.Bu konuda sizlerin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.
Projelerini daha sonra kamuoyuna açıklayacaklarını söyleyen Akbaş,” 29 Marta kadar Seçim çalışmalarımızı kimseyle tartışmadan ve kimsenin gönlünü kırmadan sürdürmeliyiz. İlçemizde oy kullanacak olan 4 bin 10 kişi 29 Martta sandık başına gidecek ve ilçemizin Belediye Başkanını seçecektir. Bu seçimlerde yüzümüzün akı ile çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah Yöremize ve yöre insanımıza hayırlı iş ve yatırımlar yapmak hepimize nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.diye konuştu.
Tanışma toplantısına MHP Belediye Başkan adayı, İl genel Meclisi ve Belediye Meclis adayları katıldı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html