Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

8 Şubat 2009 Pazar

Başkan Topbaş’a Bahçelievler’de muhteşem karşılama…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim gezileri kapsamında daha önce hizmet götürdüğü cadde ve sokakları karış karış gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda önce Büyükçekmece’yi gezen Başkan Kadir Topbaş, ardından geçtiği Bahçelievler’de de vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı. Bahçelievler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Develioğlu ile parti teşkilatının katılımıyla iki ayrı mahallede seçim koordinasyon merkezi açan Kadir Topbaş, esnaf ziyareti yaptığı cadde ve sokaklarda vatandaşların tezahüratları ve alkışları arasında güçlükle yol aldı.

Halkla sohbet eden ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Kadir Topbaş, birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmeyince yoğunluklar yaşandı. Başkan Topbaş’ın yanına yanaşan yaşlı bir vatandaşın “Başkanım ben Bağcılar Evren Mahallesi’nde oturuyorum. Oraya zamanında giremiyorduk, şu an Paris gibi orası çok güzel oldu elinize sağlık” demesi, çevre sakinlerinin alkışlarıyla karşılandı. Topbaş, balkonlardan el sallayarak “seçimde beraberiz” diye tezahüratta bulunan vatandaşlara da karanfil atmayı ihmal etmedi. Yolda ayakkabılarına cila çektiren Topbaş, “Bakın hiç çamur yok. Onun için ayakkabılarıma yalnız kadife attırıyorum” dedi ve boyacıya 50 TL verdi.

“Islah edilen Tavukçu Deresi bir daha taşmayacak…”

Bahçelievler seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ıslahı tamamlanan Tavukçu Deresi’nde artık sel baskınları ve acı olayların yaşanmayacağını belirterek, “Yerel seçimlerde mühür yeniden sizde… Tüm partiler kendi fikirlerini, yaptıklarını ve yapacaklarını sizlere arz edecekler. Sizler de bu partileri ve adayları geçmişlerine, güvenilirliklerine bakarak değerlendireceksiniz. Bahçelievler Belediye Başkanımız Osman kardeşime emaneti verdiniz. Bu emaneti bugüne kadar en iyi şekilde taşıdı. Şimdi yine başkanlığa talip. Bazı siyasi parti adayları çıkıp hayal satıyorlar. Ancak eminim manüplasyonların tesiri altında kalmayacaksınız. Her şey göz önünde, bu şehrin sorunlarını biz çözdük” diye konuştu.

Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde belediye yöneten muhalefet partilerinin “İstanbul’da şunu yapacağız, bunu da getireceğiz” demelerinin bir anlamı olmadığını kaydeden Başkan Kadir Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Geleceği ve evlatları bu şehirde olan insanlar olarak bu şehir adına yaptığımız her işten bütün insanlarımızın istifade etmesini istiyoruz. Son beş yılda Bahçelievler de birçok şey değişti. Bizim ve Osman başkanın yaptığı çalışmalar Bahçelievler’in vizyonunu değiştirdi. Daha yapacağımız birçok çalışmalar var. Açtığımız seçim koordinasyon merkezlerimiz size yaptığımız şeylerin en doğru şekilde anlatılacağı yerler olarak hizmet verecek. Bilgi alma hakkınızı ve bilmediğinizi sorma hakkınızı kullanacaksınız. Ancak bu koordinasyon merkezlerinde asla abartı ve yaptıklarımızın olduğundan fazla gösterilmesini istemiyoruz. Sadece gerçeği istiyoruz. Yaptıklarımız anlatılsın yeter.”

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da yaptığı konuşmada “Bu koordinasyon merkezi Bahçelievler’in kanayan yarası olan Tavukçu Deresi’nin ıslah edilen güzergahında açılıyor. Buraya herhalde beş yıl önceden çok şey hatırlıyoruz. Bu bölgeyi her yağmur yağdığında bütün televizyonların ana haber bültenlerinde görüyorduk. Ancak Başkanımız Kadir Topbaş iki yıl gibi kısa bir sürede dere ıslahını gerçekleştirerek bu sorunu kökünden çözdü” şeklinde konuştu.

Hemşerilerinden Başkan Topbaş’a açık destek…

Başkan Kadir Topbaş ve Osman Develioğlu daha sonra Bahçelievler’de bulunan Artvin Yusufeli Derneği’ni ziyaret etti. Kadir Topbaş, baba toprağı olan Yusufeli Derneği’nde alkışlarla karşılandı. Burada hemşerileriyle Artvin usulü yapılan cağ kebabı yiyen Başkan Topbaş, şöyle konuştu; “Burada ve İstanbul genelinde yaşanan değişimi hepimiz gördük. Burada yaptığımız çalışmaları sizler gördünüz. Eski sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Tavukçu Deresi’nde daha önce üç evladımız hayatını kaybetmişti. Dünyaya karşı sorumlu olan bu şehri daha medeni yapmak için ne gerekiyorsa, yönetim olarak onu yapıyoruz. Önümüzdeki dönem hizmetlerimiz artarak devam edecek.”

Başkan Topbaş ve Osman Develioğlu akşam saatlerinde ise Bahçelievler Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nin kültür merkezinde düzenlenen “Meclis Üyeleri Aday Adayları Tanıtım Töreni”ne katıldılar. Burada da yoğun bir kalabalığa hitap eden Topbaş, “Sayın Başbakanımızın ‘insanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışıyla hizmet ediyoruz. Sizlerle aynı duyguyu paylaşan ve sizlere hizmet etme şerefine eren kişiler olarak 29 Mart Yerel Seçimleri’nde başımız dik, gönlümüz rahat” dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html