Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Şubat 2009 Pazartesi

OSMANGAZİ İLÇE TEŞKİLATI AK PINAR'DA BULUŞTU BURSA / OSMANGAZİ

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Akpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemek partililieri bir araya getirdi.

Geceye AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe hizmetleri ile neler yaptıklarının ortada olduğunu belirterek, “Bize oy veren insanların emeklerini ve güvenlerini boşa çıkarmadık. Tarihi eserleri ayağa kaldırdık, sağlık ve spor tesisleri yaptık. Herkes Bursa’ya gelecek, Bursa örnek ve marka şehir olacak. Tüm çabalarımız bunun için, bu işin hakkını vererek yapacağız. Hep daha iyi bir Bursa için çalışacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, Türkiye’nin umudu olduklarını bildiklerini ve bu bilinç ile hareket edeceklerini söyledi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ise parti olarak siyasete yeni bir soluk getirdiklerini kaydederek, kadrolar ile hep daha iyi hizmetlere koşacaklarının altını çizdi. Türkiye’nin önünü kesmek isteyen bazı odakların olduğunu belirten Kara, "İşimiz hizmet, gücümüz millettir. Tek zor işimiz var oda bir önceki yerel seçimlerde aldığımız oy oranını artırmak. Bunun bir rüzgar olmadığını halkımıza göstereceğiz ve bunun içinde çok çalışıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ise “Bugün geldiğimiz noktada tüm siyasi partiler büyük bir olgunluk ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Çıtamız yüksek, hedefimiz büyük. Geçen dönem yerel seçimlerde yüzde 57 oy oranı ile göreve geldik. Şimdi ise amacımız bu oranı artırmak olacaktır. Bende Başkan Altepe'den alacağım görev bayrağını en iyi şekilde başarıyla taşıyacağım" diye kaydetti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html