Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Şubat 2009 Pazartesi

OSMANLI BURSA'DA CANLANACAK

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Osmanlı'nın payitahtı Bursa'da ortaya çıkartılmayı bekleyen eserleri ayağa kaldırmaya devam edeceklerini söyledi.
Seçim çalışmalarına bugünde ara vermeden devam eden Osmangazi Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Aksungur Köyü'nde 23 köy muhtarı ile bir araya geldi. Köy kahvesinden düzenlenen toplantıya katılan Altepe, bir çok proje ile Türkiye'de örnek gösterilen Osmangazi Belediyesi'nin gelişmesi için de çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Bundan sonra halkın problemlerini Büyükşehir Belediyesi olarak ele alacaklarını dile getiren Altepe, "Bugüne kadar şehrin merkezinde kentin yaşanabilir hale gelmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Bugüne kadar söylenip te yapılamayanları yaptık. Güçlü bir irade ortaya koyarak hizmetleri gerçekleştirdik. Bursa'mızın yıllardın konuşulan problemlerini çözülmeyi başardık. Tarihi eserler restore edildi. Şehrin güzellikleri bir bir ortaya çıkartıldı. Ecdat mirasını ortaya çıkararak dünyaya örnek belediye olduk. Tophane'de bulunan Tarihi surlar bizim dönemimizde ortaya çıktı. Bundan sonrada Osmanlı'nın payitahtı olan Bursa'da bulunan tarihi eserlerini ortaya çıkartmak için çalışacağız. Bursa'nın tarihine Büyükşehir Belediyesi olarak sahip çıkacağız" dedi.
Mahalle muhtarları ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Altepe, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde bu ilişkinin devam edeceği sözünü verdi.
Bursa'da Belediye başkanlığı görevinin kolay olmadığının altını çizen Altepe, "İlçe başkanı olarak Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilen tek kişi olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bursa'ya hizmet etmek büyük bir onur. Bundan sonra da size layık olmaya çalışacağız. Biz hiçbir mahallede ayrım göstermeyeceğiz. Tüm muhtarlarımızla birlikte bundan sonra da en güzel hizmetleri yapacağız" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html