Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Şubat 2009 Pazartesi

AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ ANTALYA / AKSU

AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç, Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin ve Yurtpınar Belediye Başkanı Ali Akçan, Altıntaş Mahallesi ve Yurtpınar seçim bürolarının açılışına katıldı.
AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç, belediye başkanlığı görevine geldiğinde, pazar yeri olmayan Yurtpınar'a çağdaş ve modern bir pazar yeri, gençlere de spor salonu yapma sözü verdi. Kılıç, Aksu'ya bağlanan tüm beldelerde yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile ortak çalışma yaparak bunları çözeceklerini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, "Ankara'ya sık sık gidiyor, sizler için orada kavga ediyoruz. Mücadele ediyoruz, elimizi masaya vuruyoruz ve o masaya vurduğumuz el bizim elimiz değil sizin bize verdiğiniz güç ile sizin elinizdir" dedi.
Antalya'ya yaptıkları hizmetlerin devam edeceğini anlatan Türel, şöyle konuştu: "Yurtpınar'ı da Antalya gibi Antalya'nın en güzel köşelerinden biri haline sizlerle beraber getireceğiz."
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de, CHP'ye yüklenerek, "Seçim öncesi 2B için size söz veriyorlar ama meclise gittiklerinde yan çiziyorlar. Yeni kurulan Aksu ilçemize hassasiyetlerinin ve dengelerinin korunacağı yeni bir planlama yapmalıyız. Bu bölgenin tarımsal karakterini ortaya çıkaran, onu geliştiren, alt yapısını tamamlayan bir plan ortaya çıkarmalıyız. Geçen dönemlerde CHP Pınarlı'ya Yurtpınar'a gelerek 'Biz 2B problemini çözeceğiz' dedi ama mecliste yan çizdiler" dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html