Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

8 Şubat 2009 Pazar

"Seçimde rakibimiz yok"

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, birilerinin Atatürk'ün arkasına saklanıp, onu istismar ederek siyaset yapmaya kalkıştığını belirterek, "İddia ediyorum ki Türkiye'nin en Atatürkçü partisi AK Parti'dir. Bizim bu seçimde rakibimiz yok" dedi.

Bakan Bağış, Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi'nde Seçim Bürosu'nun açılışına katıldı. Açılışa Bakan Bağış'ın yanı sıra AK Parti'den Beşiktaş Belediye Başkan adayı Sibel Çarmıklı ve çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan Bakan Egemen Bağış, AK Parti'nin Türkiye genelinde halkın tercihi olmuş bir parti olduğunu belirterek, "Hepsinin başlangıcı da bizim belediyecilik anlayışımız. Önümüzdeki süreçte çok büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Onun için Büyük Önder Atatürk'ün arkasına saklanarak, onu
istismar ederek, onun değerlerini, onun şekilciliğinin arkasına saklanarak kendi çapında siyaset yapmaya kalkıyorlar. Arkadaşlar iddia ediyorum ki Türkiye'nin en Atatürkçü partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. İddia ediyorum Atatürk'ün ortaya koyduğu çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmış, en çok hizmet eden parti yine AK Parti'dir. Bugün Avrupa Birliği (AB) için AK Parti kadar ulaşan bir parti yoktur. Bugün AB tam üyeliği idealine bizim kadar ulaşan bir parti yoktur. Bizim kadar emek sarf eden, bizim kadar ülke gezen ve bu uğurda bu kadar çok insanı seferber eden lider de olmamıştır" diye konuştu.

Avrupa Birliği'nin, Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için en önemli bir araç olduğunu söyleyen Bağış, "AB, Türkiye'nin birçok kronikleşmiş sorununu çözecek en büyük araçtır. Biz bugün Türkiye'nin gözbebeği olmuş ilçesi olmuş Beşiktaş'ta AB ile alakalı hiçbir şey duymuyoruz. Artık biz ak belediyeciliği, biz millete olan güvencemizi Beşiktaş'ta da belediye hizmeti vererek göstermek istiyoruz. Bizler Sibel Hanım ile el ele vererek, Türkiye'nin en Avrupalı ilçesi haline getireceğiz"
dedi.

"Bizim bu seçimde rakibimiz yok" diyen Bakan Bağış, "Biz kendimize ve sizlere inanıyoruz. Bizler kendi performansımızın üzerine çıkmak ve kendi rekorlarımızı kırmak istiyoruz. Biz rakip tanımıyoruz. Diğerlerinin hiç birini ciddiye almıyoruz. Bizim için önemli olan İstanbul halkının, Beşiktaş halkının hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşmak" ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html